CHRISTMAS SPECIALS

 

770 Capital отзывы

Trajna vrijednost je neprocjenjiva. To je sve ono što od djetinjstva ostavlja neizbrisiv trag, raste sa svakim živim bićem i ostaje zabilježeno u trenutku. Miris božićnih kolača, nježnost pahulje, zlatni sjaj doma ispunjen svjetlošću i toplinom, ljubav i ljepota prisutni na svakome koraku, darovi koji podsjećaju na dobrotu i bliskost.

 

Božićno vrijeme idealno je za odabir posebnog poklona. Svatko od nas ima posebnu moć da zamrzne zlatni trenutak i pokloni vječnost. Sve što poželiš te noći, sve što želiš da ostane u trenutku, reci svojim zlatnim (sjajnim) poklonom. To je ta moć koja sjaji na licu osobe koju volimo, to je onaj trenutak sreće i ljepote koji savršeno pristaje uz najsjajniji zlatni nakit.

 

Zlatarna Dodić već više od četrdeset pet godina poklanja eleganciju, ljepotu i sjaj. Tradicija povezana sa suvremenošću u stvaranju nakita pronalazi put do svakog srca. Neka ovog Božića pronađe put do Tebe i onih koje voliš.

Ako poželite zamrznuti trenutak i pokloniti vječni sjaj i ljepotu ovog Božića, posjetite Zlatarnu Dodić i pronađite svoje bezvremensko blago.

 

PRODAJNA MJESTA: Ilica 46, Zagreb, Zlatarna Dodić i Dodić Diamonds

Avenija Dubrava 2, Zagreb, Zlatarna Dodić

 Jankomir 33, Zagreb, City Center One West, Zlatarna Dodić

 

TRENUTNI (UVJETI PRODAJE) POPUSTI:

– na iznos do 5.000,00 kn, 15% za kartično plaćanje, 20% za gotovinsko plaćanje;

- na iznos iznad 5.000,01 kn, 20% za kartično plaćanje, 25% za gotovinsko plaćanje

Prati nas
Woman
Man
Kids
Wedding
Zlatarna Dodić © 2017
mediaindigo.com