Besplatna dostava za sve narudžbe!

Cijena i uvjeti dostave

Trošak dostave obračunava se automatski prilikom kupnje proizvoda te elektronički sustav Web Shopa ZLATARNA DODIĆ potom izdaje narudžbenicu na kojoj se nalazi cijena kupljenih proizvoda i cijena dostave. Trošak dostave je iznos zasebno iskazan u košarici ispod cijene jednog ili više naručenih proizvoda i predstavlja fiksan iznos od 24,00 kn (uz dodatak PDV-a; sveukupno 30,00 kn). Cijena dostave jednaka je za cijelo područje Republike Hrvatske bez obzira na težinu, volumen ili adresu kupca.

Za iznos narudžbe od 1.000,00 ili više kuna dostava je BESPLATNA. Rok isporuke proizvoda, kod kojih je navedeno da se nalaze na zalihi, na području cijele Hrvatske je 3 radna dana od dana primitka novčane uplate korisnika/Kupca na bankovni račun tvrtke ZLATARNA DODIĆ d.o.o., izuzev slučajeva u kojima naručenih proizvoda trenutno nema na skladištu ili proizvoda koji se rade po narudžbi (nakit s imenima, vjenčano prstenje) te specifičnoj kategoriji proizvoda poput prstena kod kojih je često potrebna ručna prilagodba veličine proizvoda ili je potrebna gravura. Ukoliko se radi o takvim slučajevima, moguće je da će se dostava proizvoda odužiti za period prvotno potreban da se naručeni proizvod pribavi u skladište iz kojeg se izdaju proizvodi za prodaju putem Web Shopa ZLATARNA DODIĆ.

Ukoliko ZLATARNA DODIĆ d.o.o. nije u mogućnosti isporučiti bilo koji od naručenih proizvoda, prodajno osoblje kontaktirat će Kupca telefonom ili e-mailom radi dogovora o zamjeni proizvoda ili otkazivanju naručenog proizvoda. Svi ostali naručeni proizvodi bit će isporučeni.

Trošak dostave naplaćuje se prilikom izračuna svih troškova narudžbe i prema tarifi dostavne službe. Svi proizvodi dostavljaju se brzom dostavnom službom GLS Croatia d.o.o. u roku 3 radna dana od primitka novčane uplate Kupca na račun tvrtke ZLATARNA DODIĆ d.o.o. ili od zaprimanja narudžbe ukoliko je odabrana opcija plaćanja pouzećem.
  • Besplatna gravura
  • BESPLATNA GRAVURA
  • 3D modeliranje
  • 3D MODELIRANJE
  • Certifikat nakita
  • CERTIFIKAT NAKITA
ESIF financijski instrumenti Europska unija
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija”.
© Zlatarna Dodić
Globaldizajn d.o.o.