Besplatna dostava za sve narudžbe!

Cijena i uvjeti dostave

Dostava nakita iz Dodić web shopa je besplatna za cijelo područje Republike Hrvatske bez obzira na težinu, volumen, adresu kupca, način plaćanja ili iznos kupnje. Prilikom kupnje proizvoda elektronički sustav Web Shopa ZLATARNA DODIĆ potom izdaje narudžbenicu na kojoj se nalazi cijena kupljenih proizvoda te je kao zasebna stavka prikazana besplatna dostava. Informacija o besplatnoj dostavi prikazuje se i u košarici ispod cijene jednog ili više naručenih proizvoda.

Rok isporuke proizvoda, kod kojih je navedeno da se nalaze na zalihi, na području cijele Hrvatske je 3 radna dana od dana primitka novčane uplate korisnika/Kupca na bankovni račun tvrtke ZLATARNA DODIĆ d.o.o., izuzev slučajeva u kojima naručenih proizvoda trenutno nema na skladištu ili proizvoda koji se rade po narudžbi (nakit s imenima, vjenčano prstenje) te specifičnoj kategoriji proizvoda poput prstena kod kojih je često potrebna ručna prilagodba veličine proizvoda ili je potrebna gravura. Ukoliko se radi o takvim slučajevima, moguće je da će se dostava proizvoda odužiti za period prvotno potreban da se naručeni proizvod pribavi u skladište iz kojeg se izdaju proizvodi za prodaju putem Web Shopa ZLATARNA DODIĆ.

Ukoliko ZLATARNA DODIĆ d.o.o. nije u mogućnosti isporučiti bilo koji od naručenih proizvoda, prodajno osoblje kontaktirat će Kupca telefonom ili e-mailom radi dogovora o zamjeni proizvoda ili otkazivanju naručenog proizvoda. Svi ostali naručeni proizvodi bit će isporučeni.

Svi proizvodi dostavljaju se brzom dostavnom službom GLS Croatia d.o.o. u roku 3 radna dana od primitka novčane uplate Kupca na račun tvrtke ZLATARNA DODIĆ d.o.o. ili od zaprimanja narudžbe ukoliko je odabrana opcija plaćanja pouzećem.

  • Besplatna gravura
  • BESPLATNA GRAVURA
  • 3D modeliranje
  • 3D MODELIRANJE
  • Certifikat nakita
  • CERTIFIKAT NAKITA
ESIF Financijski instrumenti Europska unija
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu operativnog programa "Konkurentnost i kohezija".
© Zlatarna Dodić
Globaldizajn d.o.o.